Опис

  • Материјал: PE, BPA бесплатно
  • Вклучени се 4 кутии
  • Димензии – големи за ручек: 15,8 x 14 x 7 см
  • Димензии – големи за ужина: 12 x 12 x 5,5 cm
  • Димензии – медиум за закуски: 10,5 x 10,5 x 5 см
  • Димензии – мали за закуски: 9 x 9 x 4,5 см
  • Кутиите можат да бидат наредени една врз друга
  • Грижа: Само рачно перење
  • Не користете го производот во микробранова печка.

Дополнителни информации

Бренд

Коментари

Нема коментари

Бидете први кои ќе го оценат “A Little Lovely Company – Сет за ручек и закуски, виножито #105”