Jabadabado


Jabadabado е шведска компанија со сопствен дизајн и производство на дрвени играчкии детски мебел во разигран и стилски дизајн, создадени со голема страст и иновација со цел тие да бидат забавни и функционални, да имаат возбудливи форми и иновативни модели.