Elodie

Elodie е  шведски бренд основан во Стокхолм 2005 година. создаваат широк спектар на производи за бебиња и мали деца, почнувајќи од цуцли и држачи за цуцли до колички и додатоци за колички; производи кои го прават животот со децата уште поубав.