Done By Deer


Done by Deer е данска компанија, основана во декември 2014 година. Дизајнира производи за модерен начин на живот за семејства со бебиња и мали деца.

Комбинирајќи одличен дизајн, иновативност и смела употреба на современи бои го прават секој предмет извонреден, ентериерот и играчките, Done by Deer се за семејства кои сакаат да одржуваат рамнотежа кога украсуваат имајќи ги предвид децата и сепак ја ценат едноставноста на данскиот дизајн, кој лесно се совпаѓа со остатокот од декорот.

Комбинација на модерен скандинавски дизајн со карактеристики кои се забавни и разиграни за децата. Сите производи се дизајнирани во куќа во Данска и природно се темелно тестирани за да се усогласат со строгите европски безбедносни стандарди.

Ние сме 100% пријателски расположени во сè што правиме, почнувајќи со дизајнирање производи кои предизвикуваат насмевка на вашето лице, изнаоѓање добавувачи со слични вредности како нашите и создавање пријателска работна средина во компанијата и со сите наши деловни партнери. Ние се стремиме да дадеме се од себе 100% од времето.