Slide Slide Slide Slide Slide
Времето брзо лета

Уживајте во моментите

Блог

Ние го славиме детството со поддржување на бебињата, децата фамилиите со
промислени дизајни и квалитетни материјали.

Совети кои ќе ви помогнат да станете поорганизиран родител

Ако сте биле супер организирани пред да имате деца, веројатноста е дека вашите вештини се намалуваат со секоja новa прoмена во семејството. Да се биде организиран кога имате дете е поврзано со времето, поточно колку време имате за вашето дете, домашни обврски и колку време останува за вас лично. Но иако за организирање е потребно… Прочитај повеќе

Силна семејна врска со активностите за само-грижа

Активностите за само-грижа на целото семејство ви помагаат колективно да се опуштите и да заборавите на обврските. Во денешно време е многу тешко да се соберат повеќе генерации на едно семејно дружење, а уште потешко е да се отргнат од своите телефони и да разговараат меѓусебе. Активностите за само-грижа на целото семејство можете да ги… Прочитај повеќе

Воведување храна кај доенчиња

Воведување храна кај доенчиња е индивидуално и кај секого е различно. На тоа можат да влијаат повеќе фактори меѓу кои, колкаво количество на млеко има мајката и дали е доволно за вашето бебе, кога треба да оди во градинка, дали сака да пие млеко и сл. Меѓутоа и покрај воведување храна, мајчиното млеко или формулата… Прочитај повеќе

Претплати се за новости

Бидете први што ќе дознаат за нови производи попусти и промоции.